Gouden brillen

Eerbetoon aan Rolls-Royce

Hommage to Rolls-Royce

Model PHANTOM in the night – 18ct gold, black princess diamonds & model DAWN at the rose line 18ct gold, white, natural pink, cognac diamonds

Exclusieve gouden maatwerk zonnebrillen – Unieke brillencollectie als eerbetoon aan Rolls-Royce

De nieuwe Rolls-Royce Ghost die deze dagen voor het eerst te bezichtigen is bij Rolls-Royce-importeur Cito Motors, symboliseert perfectie in eenvoud. Indachtig dezelfde filosofie presenteert de gerenommeerde meester goudsmid en brillenmaker Frans Veurink een gelimiteerde oplage van een hoogst exclusieve lijn 18-karaats gouden zonnebrillen. The Icon Collection, zoals Veurink zijn brillen heeft genoemd, zijn geïnspireerd door Rolls-Royce en weerspiegelen hetzelfde maatwerk en vakmanschap als New Ghost.

Geïnspireerd door Rolls-Royce heeft de Twentse goudsmid en brillenmaker Frans Veurink speciaal voor Rolls-Royce-importeur Cito Motors in Eindhoven The Icon Collection, Hommage to Rolls-Royce zonnebrillencollectie ontworpen. De gouden kunstwerken kregen de passende namen Phantom in the night en Dawn at the rose line. In de ontwerpen zijn subtiele verwijzingen naar de vormtaal van Rolls-Royce verwerkt. Het montuur heeft dezelfde elegante silhouetlijn die zo kenmerkend is voor de limousines van het Engelse luxemerk. Ook de iconische grille en de rondingen van de voorschermen zijn op vakkundige wijze in de lijnvoering verwerkt.

Hand gesmeed
Voor het ontwerp en de uitvoering van deze bespoke zonnebrillen tekent de gerenommeerde meester goudsmid en brillenmaker Frans Veurink MNGG FIPG van Vue d’Or. Veurink ontwerpt en creëert sinds 2002 hoogwaardige brillen van massief goud. Elke zonnebril wordt geheel met de hand gesmeed volgens de hoogste mogelijke normen en samengesteld met gebruikmaking van de meest edele materialen. Het maatwerk beperkt zich niet tot de bril zelf. Ook het bijpassende lederen etui wordt in dezelfde unieke persoonlijke kleurstelling uitgevoerd en met de hand gemaakt.

Lees verder onder de foto’s

Persoonlijk statement
Vanzelfsprekend wordt elke bril op maat gemaakt met gebruikmaking van een speciale cephalometer. Klanten kunnen het ontwerp naar eigen inzicht aanpassen en onderkoelde danwel exuberante persoonlijke accenten aanbrengen. Voor het montuur is een selectie van 18-karaats geelgoud, witgoud of roségoud beschikbaar. Voor een sprankelend kleuraccent staan uiteenlopende variaties edelstenen ter beschikking, van diamant en saffier tot robijn en smaragd. Het front wordt afgewerkt met handgekleurde dégradéglazen met goudontspiegeling. Om het exclusieve karakter van de zonnebril te waarborgen, is de jaarlijkse oplage beperkt tot zeven exemplaren. 

goudklompjes