Gouden brillen

Ontwerpstijlen

“Het genot van verfijning en comfort, door een bril die u mooier maakt.”

De Calibrage stijl staat voor een serie dunne randbrillen met de beste glasvormen. De neusbrug en de glazen kunnen in elke maat gemaakt worden, vandaar Calibrage. Er kunnen ook allerlei extra features aan toegevoegd worden, die bij uw persoonlijkheid passen. Te denken valt aan verschillende vormen neusbruggen, front profielen en verschillende oortips en neuspads.

Kortom een zeer elegante stijl waarmee gespeeld kan worden.

De Oyster stijl is een deels een doorontwikkelde Calibrage, met het speciaal hiervoor ontwikkelde D-profiel. Deze valt geheel weg in het glas en heeft aan de kopse kant een massiever aanzicht.

Hierdoor krijgt de bril een sportievere look en leent deze ook zeer goed voor fashion.

Deze brillen zijn geïnspireerd op de bril van de componist Franz Schubert. Het kenmerkende van zijn bril en van zijn tijd zijn de relatief kleine glazen en de zogenaamde X-Bridge. Dit is een dubbele neusbrug in de vorm van een X.

Dit zijn echte “karakter brillen” met de verfijnde afwerking zoals dit alleen met goud kan.

De Retro stijl zijn tijdloze avantgardistische modellen. Deze zijn zwaarder uitgevoerd en robuuster van constructie en uiterlijk. Deze krachtige lijnen versterken de werking in het gezicht zonder deze te domineren.

Door de goede afstelmogelijkheden is dit een zeer comfortabele en sterke bril.

Zonnebrillen, .. Altijd een feestje!

Een zonnebril is een ander soort montuur dan een gewone bril. Dit is niet alleen omdat de glazen groter zijn en de neusbrug kleiner is, maar ook omdat er met ornamenten en profielen veel meer kan. Door ook nog eens met handgekleurde glazen te werken, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wat te denken aan de favoriete kleur lipstick of dezelfde kleur als de cabrio?

De schittering van diamanten blijft fascinerend om te zien.

Het gebruik hiervan kan heel subtiel door enkele kleine diamanten op een goed gekozen plek. Maar het kan uiteraard ook heel rijk, door het geheel vol te zetten met diamant in bijvoorbeeld een pavé zetting. Pavé komt van geplaveid, zoals stenen om en om in de straat liggen. De diamanten worden altijd in het goud gezet. Dat wil zeggen, in een uitsparing van het goud vastgeklemd.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van verantwoord gemijnde diamant van de beste verhandelbare kwaliteit (VVSI, kleur DEF)

Bent u geïnteresseerd in een gouden bril en wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

goudklompjes